Ugrás a tartalomra

Mikor moziba indulsz, és Marvel kapitány szolgál ki a büfében...

mashable.com
Utoljára módosítva
2019. március 12. kedd 13:18
A pillanat, mikor úgy döntenek megnézik a Marvel legújabb alkotását, a Végjáték előtti utolsó láncszemet, és a mozi büféjében Marvel kapitány kérdezi meg, hogy menüben kérik-e a popcornt – felbecsülhetetlen.

„Úgy hallottam, hogy a képmásom rajta lesz a poharakon és a pattogatott kukoricán, úgy döntöttem, ezt élőben is látnom kell” – mesélte a megdöbbent tömegnek Brie Larson, akinek esélye sem volt elvegyülni a Marvel Kapitány ruháját mintázó melegítőjében.

Persze a legnagyobb rajongókkal való szelfizés sem maradhatott el, a közösségi oldalakon azonnal feltűntek a legszerencsésebbek fotói a színésznővel:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes @brielarson just comes to say hi at your movie theater and you gotta act like she isn't on your shirt.

Yara Rivera (@yarazardz) által megosztott bejegyzés,

„Néha van úgy, hogy Brie Larson beugrik köszönni a mozitokba, és neked úgy kell csinálnod, mintha nem ő lenne a pólódon” – olvasható az egyik lelkes rajongó posztja.

A várakozásokat egyébként jócskán felülmúlva 153 millió dolláros bevétellel indított a Marvel Kapitány a hét végén az észak-amerikai mozikban. A női főszereplős szuperhősfilm produkálta minden idők 18. legjobb nyitóhétvégi teljesítményét az egyesült államokbeli és a kanadai filmszínházakban, a világszerte kasszírozott 455 millió dollár pedig minden idők hatodik legnagyobb globális nyitóhétvégi bevétele.

További hírek

Olvasnivaló