Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023. 01. 27.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 27. péntek 07:27
Akár a hó is elkezdhet szállingózni pénteken a patyolat tiszta levegőjű Miskolcon.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek éjfélig többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de időnként kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőtakaróban. Elszórt jelleggel számíthatunk hószállingózásra, gyenge havazásra, illetve néhol vegyes csapadékra. Az északi, északkeleti szél egyre nagyobb területen megélénkül. A hőmérséklet kora délután 0 és +5, késő este -2, és +3 fok között valószínű.

Levegőminőség

Ennél tisztább levegő aligha képzelhető el Miskolcon: néhány kivételtől eltekintve gyakorlatilag a város egész területén jó a levegő minősége. Egyedül a Kiliánban, a Győri kapuban és a Vörösmarty városrészben megfelelő csupán.

Útinform

Útlezárás:

A Petőfi és a Rácz György utcák találkozásánál lévő forgalmi csomópontot érintő változások továbbra is érvényben vannak. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába, kerülni kell.

Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.
A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Az Árpád úton a II. János Pál Pápa térnél nem működnek a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Árpád u. 10.
Baráthegyalja u. 142. és 146.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u.1.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48.
Előhegy u. 18. és 22.
Ernye bán u. 25.
Görömbölyi u. 48.
Gyár u. 59.
Igazság u. 14.
Irinyi J. u.21.
Középszer u. 50.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Rácz György u. 6
Rigó u. 4.
Soltész N. K. u. 28.
Tass u.19.
Tisza u. - Balaton u. kereszteződés
Tokaji F. u. – körforgalom
Tóth P. u. 26.
Tópart u.18.
Ungvári u. 10.
Üteg u. - Baross u. kereszteződés
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Pontos tervet készítesz, és el is határozod, hogy tartod magadat hozzá, hiszen most sok múlik azon, hogy mindent időben meg tudsz-e valósítani. A feladat nagy, de téged nem ijeszt el semmi.

Bika
Kis lépésekben haladsz, és így az apró sikerek is gyakrabban jönnek, ami segít abban, hogy megőrizd az önbizalmadat és a lelkesedésedet is. Ne hagyd, hogy belefásulj a feladatokba, fontos, hogy örömet találj.

Ikrek
Próbálod felvenni a ritmust, de nem biztos, hogy ez rögtön elsőre sikerülni fog. Ne legyél túl szigorú önmagaddal, még van időd, hogy megtaláld a számításaidat, és minden a helyére kerüljön.

Rák
Szeretnél bizonyítani valakinek valamit, de közben még te magad sem vagy egészen biztos önmagadban. Először a saját belsőddel kell megbékélned, csak utána figyelhetsz a külvilág zajára.

Oroszlán
Picit elmaradhatsz a terveidtől, de ez még nem jelenti azt, hogy különösebb okod lenne az aggodalomra. Meg fogod találni a módját annak, hogy hogyan érd utol magadat, és hogyan javíts az eredményeiden.

Szűz
Éppen időben érkezel egy fontos helyszínre ahhoz, hogy részt vehess egy fontos beszélgetésben. Most minden idegszáladdal erre kell figyelned, ne engedd elkalandozni a gondolataidat.

Mérleg
Megbízol valakiben, de ez még nem jelenti azt, hogy rábízod a legfontosabb feladatokat. Ha valami különösen fontos a számodra, akkor arról saját magad fogsz gondoskodni, és nem engeded ki a kezedből.

Skorpió
Olyasmi után vágyódsz, amiről tudod, hogy nem lehet a tiéd. Ne feledd, hogy közben van valami a környezetedben, ami szinte kínálja magát, és az is lehet, hogy sokkal boldogabbá tehetne.

Nyilas
Soha ne szégyelld magadat a saját vágyaid miatt, főleg azért ne, mert sokakkal ellentétben neked van bátorságod kiállni értük. Erre csak nagyon kevesen képesek, és titokban sokan irigyelnek is érte.

Bak
Régóta vártál valamire, de a változás kellemetlen dolgot is hozhat magával, amire nem készültél fel. Ne ess pánikba, egyelőre élvezd az előnyöket, a kellemetlen meglepetésre is találsz majd megoldást.

Vízöntő
Valaki nagyon szeretne meggyőzni valamiről, de te egyelőre hajthatatlan vagy. Jó dolog, ha kitartasz a saját terveid és elképzeléseid mellett, de vigyázz, nehogy a makacsság csapdájába ess.

Halak
Valaki a segítségedet kéri, és te nem tudsz és nem is akarsz nemet mondani, hiszen nagyon fontos ő a számodra. A közös megoldáskeresés közelebb is fog hozni benneteket egymáshoz majd.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!