Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.06.01.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 07:18
Észak-Magyarországra nem merészkednek a gomolyfelhők az előrejelzés szerint, így nekünk marad a napsütéses időjárás.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint az ország északi felén, kétharmadán túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül. Délen ugyanakkor a többórás napsütés mellett erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés és ott helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. Szélerősödés csak zivatar körül lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között várható. Késő estére 16 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Városszerte jó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu csütörtök reggeli adataiból.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi a reggeli órákban:

Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányuló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információnk!

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árok u. 3
Árpád u. 64
Balaton u. 27
Benedekalja u. 1-3  
Bencések útja 45
Budai N. A. u. 1
Cserép u. 14
Dráva u. 16
Erzsébet Királyné u. 54
Fövényszer u. 15
Franklin u. - Alkotmány u. kereszteződés
Gózon L.- Muhi u. kereszteződés
Hutás u. 3
Kabar u. 5
Kabók L. u. 20
Kárpáti u 31.
Latorca 10
Lányi – Kacsóh sarok
Lilla u. 3
Malom u. – Szirmai u.  kereszteződés
Mikes Kelemen u. 4
Miskolctapolcai út 55
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Puskin - Gózon u. kereszteződés
Pillangó u. 12.
Róna u. 1-3  
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 5
Szentpáli u. 11. sz
Tábortűz u. 5
Tóth Pál u. 5
Vadas J. u. 17
Vasöntő u. 5

Kos

Hiába láttál időben egy feladathoz, most mégis úgy érzed, hogy valami miatt nem tudsz időben végezni. Nagy rajtad a nyomás, de ha a mai napot végigcsinálod, akkor már sokkal nyugodtabban pihenhetsz.

Bika

Néha mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, és ezzel nincs is semmi baj. Merd kimondani, ha arra van szükséged, hogy valaki átvegyen tőled egy feladatot, vagy ha ki kell szakadnod a hajtásból egy kicsit.

Ikrek

Minél jobban elmerülsz egy feladatban, annál inkább látod, hogy bonyolult a kihívás, amivel szembe kell nézned, és ezért több időt kell rászánnod, mint eredetileg gondoltad. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne találnál megoldást.

Rák

Többre vagy képes, mint hinnéd, és egy komoly helyzetben, amikor tényleg egyik pillanatról a másikra kell helyt állnod, ezt bizonyítod is. Amikor nincs időd kétségbe vonni a saját erődet, az igazi arcodat mutatod.

Oroszlán

Tudod, hogy valami olyasmihez vonzódsz, amihez nem kellene, és valami olyat próbálsz elérni, ami talán csak messziről tűnik vonzónak. Mégis nehezedre esik, hogy nemet mondj a csábításra - lehet, hogy ezen az úton kell most tanulnod valamit.

Szűz

Neked nem elég, ha jó vagy, te a legjobb akarsz lenni abban, amit csinálsz. Érzed, hogy most olyan feladatot vállaltál, ami még a te képességeidet is próbára teszi, de bátran nézel szembe a kihívással.

Mérleg

Mikor végre megszabadulsz az egyik tehetől, egy másik területen kell hirtelen tüzet oltanod, és most úgy érezheted, sosem lesz már nyugodalmad. Pedig a helyzet korántsem ilyen kétségbeejtő, csak tarts ki továbbra is.

Skorpió

Egyre bosszantóbbnak találod, hogy bizonyos dolgok fölött nem tudsz kontrollt gyakorolni, és hogy ki kell őket engedned az irányításod alól. Szerencsére a szerelmi életedben minden a lehető legjobban alakul, ez pedig segít megőrizni az optimizmusodat.

Nyilas

Egy jelre vársz, valamire, amiből megtudod, hogy jó irányba tartasz. A lelked mélyén azonban te mindig is biztos voltál a dologban, és most sincsenek kétségeid, csak a környezeted bizonytalaníthat el.

Bak

Kemény fából faragtak, és aki azt hiszi, hogy könnyedén megtörhet, azt kellemetlen meglepetések érhetik.

Vízöntő

Óvatosan fogalmazol, mert egyelőre még te sem mered elhinni, milyen sikert értél el, de minden jel arra mutat, hogy jó irányba haladsz. Merd kiélvezni a sikert, hiszen megdolgoztál érte.

Halak

Még alig fejeztél be egy feladatot, gondolatban máris egy újabban dolgozol. Ma szinte megállíthatatlan vagy, és minden teendődnek villámgyorsan a végére érsz, a környezeted pedig nem győz csodálkozni.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló