Ugrás a tartalomra

Miskolc köszöni - továbbra is várjuk a szavazatokat

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 06. kedd 07:17
Lapunk december 11-éig várja olvasóink szavazatait a közönségdíj 12 jelöltjére.

A miskolci önkormányzat, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z Megyei Szervezete, a Miskolc Holding Zrt., a Tudomány és Technika Háza és a MIKOM Nonprofit Kft. közös összefogásával, hagyományteremtő céllal indítja el az idén a Miskolc Köszöni programját azzal a szándékkal, hogy kiemelt kommunikációs figyelmet kapjanak Miskolc azon gazdasági szereplői, akik iparűzési adójukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez.

2022-ben a szépségiparban működő mikro- és kisvállalkozások között keressük azt a szakembert, aki közönségszavazással nyerheti el a Miskolc Köszöni 2022 Közönségdíját. Az online voksokat december 11-én éjfélig várjuk. A szavazás során egy IP címről csak egy szavazat adható le. A győztes az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapta.

A hétfő reggeli állás szerint a versenyt László Tímea vezeti, ő a szavazatok 20 százalékát zsebelte be, mögötte szorosan Terdik Gábor következik (19 százalék). A dobogóra még felfér Zádory Eszter, aki szintén mindössze 1 százalékkal van lemaradva az előtte álló Terdik Gábortól.

Szavazni IDE kattintva lehet. 

Eredményhirdetés, díjátadás december 14-én, a polgármesteri hivatal dísztermében tartandó Miskolc Köszöni ünnepségen. A közönségszavazás nyertesének díja a MIKOM Nonprofit Kft. nyilvánosság- és reklámcsomagja: megjelenések a Miskolc Televízióban, a minap.hu-n és a Miskolci Naplóban.

További hírek

Olvasnivaló