Ugrás a tartalomra

Miskolc Város kiváló sportolóit díjazták

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 13. péntek 12:07
A hagyományok szerint szerdán díjátadó ünnepség keretében ismerte el egész éves teljesítményét Miskolc város a legkiválóbb sportolóknak és edzőiknek. Több mint nyolcvan miskolci sportolót és csaknem negyven edzőt jutalmazott az önkormányzat. Ők azok, akik a Világ- vagy Európa bajnokságokon, illetve Országos bajnokságokon kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A miskolci városvezetés az egész éves kitartó munkájukat ismerte el.    
Mocsári László képgalériája!

Ismét nagyszerű sportsikerekben gazdag évet zárhattunk. Azok a sportolók, akik hozzájárultak ehhez, elismerést kaptak a városvezetésről.

A rendezvényen Veres Pál Miskolc megyei Jogú Város polgármestere ünnepi köszöntőjében elmondta: „A sportolók példát mutatnak fiatalnak és idősnek, gyereknek és felnőttnek egyaránt, példát akaraterőből, kitartásból és elhivatottságból. Függetlenül bármilyen sportágtól az elért helyezés, a győzelem mindig méltó az elismerésre és a köszönetre is, hiszen legyen szó sportolókról vagy felkészítőkről eredményeikkel megmutatják, hogy Miskolc sportélete fontos és a sikerek visszaigazolják az önkormányzat kiemelt figyelmét, amely a sport támogatására irányul. Méltán lehetünk büszkék azokra, akik itt ma elismerésben részesülnek, hiszen egy ország, de egy város életében is fontos az, hogy példaképeket állítson polgárai elé – akár a sportban is.”

Az ünnepi gálán több mint nyolcvan miskolci sportoló és csaknem negyven edző vehetett át díjat.

A díjazottak névsorát ITT olvashatja.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!