Ugrás a tartalomra

Miskolcon is fejleszt a Magyar Telekom

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 12. csütörtök 09:34
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás keretében végez szolgáltatásfejlesztést a Magyar Telekom Nyrt. Miskolcon.

A kivitelezési munkálatok jelenleg is folyamatban vannak, melyek augusztus 23-tól a belvárosi területeket érintően is megkezdődnek az alábbi szakaszokon:

  *   az Erzsébet tér  Szinva felé eső része, valamint a 3. és 5. sz. épületek előtti terület;

  *   az Erzsébet tér 5a épület Szinva felőli oldala, valamint a Kálvin János utcáról a Rákóczi Ferenc utcára bevezető terület;

  *   a Rákóczi Ferenc utca a 4. – 10.  között;

  *   a Rákóczi Ferenc utca  2., 4., valamint 3.  előtti területe.

Következő szakaszban – szeptember 1-ét követően – a Papszer 2 – 24.  előtti területen folytatódnak a munkák.

A beruházás jelenlegi belvárosi szakasza kiterjed, illetve érinti a Városház teret, Széchenyi István, Patak, Kazinczy Ferenc, Szemere, Déryné utcákat, azonban ezek jelentős része (a Széchenyi utcán leginkább) csak 10, illetve 100 méter alatti építési hosszakat jelent.

A Magyar Telekom a beruházást követően a város minden háztartásában biztosítani szeretné szolgáltatását, így a kivitelezés egyidejűleg több helyszínen zajlik.

A munkálatokat a szabadtéri rendezvényekkel összehangolva végzik, hogy azok a legkisebb mértékben zavarják a város megszokott rendjét.  

Mivel mélyépítési munkálatokról van szó, elkerülhetetlenek bizonyos mértékű kellemetlenségek. Ehhez a lakosság türelmét és megértését kérik.
 

További hírek

Olvasnivaló