Ugrás a tartalomra

Miskolcot is érinti az Orlen GP

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 18. csütörtök 08:55
A kerékpáros versenyen huszonhárom év alatti bringások tekernek majd, a mezőny május 25-én, azaz jövő csütörtökön érik el Miskolcot.

Miskolcot is érinti az Orlen Grand Prix U23 országúti kerékpáros világkupaverseny - írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóoosztálya. Mint fogalmaznak, a megmérettetés egyike a világon annak a három futamnak, melyet a 23 év alatti férfi korcsoport részére írnak ki. 

- A világkupaversenyt a Visegrádi Együttműködés országai rendezik meg május 24. és 28. között. Az idei ötszakaszos verseny Lengyelország mellett Magyarországot és Szlovákiát is érinti - teszik hozzá. 

A közlemény szerint a mezőny az első napon Kaposvárról indul. A második szakasz teljesítése során, május 25-én (csütörtökön) pedig Miskolcot is érintik a kerékpárosok. A Hatvan – Bükkszentkereszt szakasz teljesítése során a versenyzők Felsőhámor irányából érkeznek Miskolcra, majd Bükkszentlászló irányába távoznak.

A hivatal felhívja a figyelmet arra, hogy versenyzők jövő csütörtökön várhatóan 14:00-14:30 között haladnak át Miskolcon és mivel az útvonaluk érinti a villamosközlekedést, a szerelvények előreláthatólag néhány perces késéssel közlekednek majd.

(Címlapkép forrása: sportal.hu)

További hírek

Olvasnivaló