Ugrás a tartalomra

Miskolcra is megérkezett a „Jövő Élménye”

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 07:52
Április 28-án a „Jövő Élménye” éttermi koncepcióval nyitott újra a Miskolc Plázában található McDonald’s étterem, amely így mostantól megújult megjelenéssel és szolgáltatásokkal várja vendégeit. A felújítást követően új konyhafolyamatok, interaktív, digitális technológia teszi kényelmesebbé, gyorsabbá és személyre szabhatóvá az ételrendelést. (Fizetett tartalom.)

A hazai McDonald’s 2017-ben kezdte el éttermeinek modernizációját a „Jövő Élménye” koncepció szerint. Az átalakítások célja, hogy még korszerűbbé és még vonzóbbá tegyék a Mekizés élményét mind a vendégek, mind a munkatársak számára. 

A Plázában található McDonald’s étterem az első olyan miskolci egység, ahol a vendégek már a „Jövő Élményével” találkozhatnak. A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő egységek, az úgynevezett kioszkok, ahol a vendégek a kiválasztott termékeket az igényüknek, elképzelésüknek leginkább megfelelő módon, maguk rendelhetik meg és fizethetik ki, illetve bizonyos fokig testre is szabhatják. Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül, a speciális étkezési igényekkel érkező vendégek pedig már a teljes gluténmentes portfólióból választhatnak. A kávékülönlegességeket – amelyek az egyik leghíresebb barista La Cimbali kávégéppel készülnek – a vendégek laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy koffeinmentes változatban is kérhetik.

A Miskolc Plaza étterem esetében a “Food Court” design-t valósította meg a vállalat, amely jól illeszkedik a bevásárlóközpont infrastruktúrájához. A felújítás során teljesen megújult a konyha, a kiadó terület, az iroda és a bútorzat is. Az étteremhez 4 kioszkot is telepítenek, hogy még gyorsabban és hatékonyabban történjen a rendelés és a kiszolgálás. A digitális megoldások ellenére a személyesség a kiszolgálás fontos eleme marad továbbra is: a vendégek a jövőben is tudnak hagyományos kasszánál rendelni, amennyiben pedig az új folyamatok megismerésében, vagy a rendelés folyamatában segítségre lenne szükségük, az újonnan létrehozott pozícióban dolgozó Vendégélmény Menedzserek készséggel állnak rendelkezésükre.

“Célunk, hogy éttermeinkkel a vendégül látásban folyamatosan kiemelkedőt nyújtsunk. Biztos vagyok abban, hogy megújult miskolci egységünkkel még gyorsabbá, még kényelmesebbé és még szerethetőbbé tudjuk tenni a Mekizés élményét, így miskolci vendégeinknek még több jóízű, élménygazdag pillanatot nyújthatunk.” – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s-okat üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető Igazgatója.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!