Ugrás a tartalomra

Mozgásban a város - Videópályázatot hirdet az önkormányzat

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 21. hétfő 15:26
Miskolc önkormányzata Európa legnagyobb közlekedési környezetvédelmi kampányához csatlakozva, kreatív videópályázatot hirdet középiskolások számára „Mozgásban a város”, avagy a fenntartható közlekedés lehetőségei Miskolcon - címmel.

Miről szóljon a videó? A városi közlekedés probléma-területeiről és jó példák bemutatásáról. Olyan mintákról, amely motiválhatja a miskolciakat, hogy a személyautó helyett fenntartható közlekedési módokat válasszanak egészségük és a környezetünk megóvása érdekében.

A pályázaton indulhat minden Miskolcon élő vagy tanuló, 12-18 év közötti diák egyénileg, vagy legfeljebb 5 fős alkotó csoportokban. A pályázaton való indulás feltétele, hogy a pályázó vállalja a pályázatban meghirdetett feltételek teljesítését. A bíráló bizottság által megfelelőnek ítélt pályamunkák díjazásban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer, a második helyezett 30 ezer, a harmadik 20 ezer forint értékű vásárlási utalványban részesül. A bírálóbizottság fenntartja magának a jogot, hogy a pályaművek értékelésekor díjakat visszatartson vagy összevonjon, szükség szerint más díjazási módokat állapítson meg.

Egyéb fontos információk:
• A legjobb alkotásokat a pályázat kiírói bemutatják az önkormányzat honlapján.
• A beérkezett alkotásokat, adathordozókat nem küldjik vissza (Előzetes egyeztetés után az eredményhirdetést követően november 30-ig átvehetők az Ökomenedzser Irodában.)

A pályázattal kapcsolatos tartalmi vagy technikai kérdéseket a zomi@miskolc.hu címre várják a szervezők. A pályázat további részletei és a regisztrációs lap ITT érhető el. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!