Ugrás a tartalomra

MVK: műszaki hiba árnyékolta be a születésnapot

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 17:23
A bécsi meghirdetett nosztalgia köreit törölni kellett, de a Tátra is meghibásodott, így egy-két indulás annál is kimaradt. A sárga szerelvényt meg tudták javítani, így az hamar újraindult.

Elhárították a műszaki hibát, így a Tátra villamos 15.36-tól a meghirdetett menetrend szerint rója köreit nosztalgiavillamosként. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, július 10-én, pénteken ünnepli a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a helyi villamosközlekedés 123 éves évfordulóját, ebből az alkalomból indít nosztalgiajáratokat a városban.

Korábban írtuk:

Alaposan megtréfálta a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-t a technika ördöge. A társaság röviddel ezelőtt Facebook-oldalán jelentette be, hogy a meghirdetett nosztalgiajáratok közül csak a Tátra közlekedik ma, a bécsinél (SGP) műszaki hiba lépett fel. Az MVK azt ígéri, hogy a kimaradt járatokat a közeljövőben pótolják.

Ezzel a sztori azonban még nem ért véget, egy órával később a Tátra is lerobbant. Az MVK közlése szerint emiatt egy forduló biztosan kimarad: nem indul 13:55-kor a Tiszai pályaudvarról és 14:57-kor Felső-Majláthról. „Kollégáink azon dolgoznak, hogy a Tátra villamos a többi meghirdetett időpontban közlekedni tudjon. Kérjük megértésüket és türelmüket” – írták.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!