Ugrás a tartalomra

Nem receptből főznek – a Here we are volt a Basszuskulcs vendége

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. november 24. szerda 15:06
Pop és metal, dubsteppel megspékelve – egyedi egyveleget alkot a miskolci Here we are zenéje. A Basszuskulcsban Kacsenyák Gábor (ének) és Zán Tamás (dob) volt a vendégünk. Szerdán 18:25-től folytatódik a zenei magazinműsor a Miskolc Televízióban.
Here we are. | Fotó: Mocsári László

A keresztezés jó dolgokat is szülhet, tudjuk már ezt az édes-savanyú „feltalálása” óta, vagy, hogy a látványra is adjunk, a kupésított szedánokért a fél karunkat is odaadnánk, ha csak pár hétre is, de birtokolhatnánk egyet. Szerencsére a zene mindenkié, s szerencsénkre van annyira befogadó a miskolci és a magyar közönség, hogy vevő az olyan matematikai képletekre, mint a Here we are. S amennyire törvényszerű, hogy a2 és b2 összege minden esetben c2 lesz, úgy – ez személyes vélemény lesz – az akusztikus hangszerek és az elektronikus alapok házasításából is csak csodás gyermek születhet.

Szó lesz a műsorban X-faktorról, új felállásról, intuíciókról, talpon maradásról – és persze bemutatjuk a srácok friss és ropogós videóklipjét is. Szerda este 18:25-től újra a húrok közé csapunk, Basszuskulcs a Miskolc Televízióban!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!