Ugrás a tartalomra

Neymart felmentették a nemi erőszak vádja alól

MTI
Utoljára módosítva
2019. augusztus 10. szombat 12:14
A brazil bíróság csütörtök este lezárta a brazil futballsztár Neymar ügyét, akit tavasszal azzal vádolt meg Najila Trindade modell, hogy megerőszakolta őt.

Flavia Merlini és Estefania Paulin államügyészek bejelentették, hogy egyetértenek az ügyben lefolytatott rendőrségi vizsgálat eredményével, és nem emelnek vádat Neymarral szemben, majd Ana Paula Vieira de Moraes bíró csütörtök este az ügy lezárásáról szóló végzést adott ki.

Közölték: azért döntöttek így, mert a vádló nem szolgáltatott olyan bizonyítékokat, amelyek alátámasztották volna Neymar erőszakos cselekedetét. A Paris Saint-Germain 27 éves támadója végig tagadta az ellenfele felhozott vádakat, miszerint leitatta és megerőszakolta a brazil modellt. Neymar elmondta: párizsi együttlétük “kölcsönös megállapodás” alapján történt, majd ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket az Instagrammon váltott a vádlóval. Miután utóbbival megsértette a nő privát szféráját, abban az ügyben még tovább nyomoz a Rio de Janeiro-i rendőrség.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!