Ugrás a tartalomra

Nyereményt hozó Hangszermesék

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 17. kedd 13:44
Ismét sikerrel zárult a Szimfonikusok online kvízjátéka, ahol az április eleji Hangszermesék című koncerteken hallottak, látottak alapján adhattak számot tudásukról a miskolci és környékbeli iskolások. Hárman közülük értékes ajándékokkal gazdagodtak.

A Miskolci Szimfonikus Zenekar által indított ifjúsági kvízjátéknak már több évtizedes hagyománya van - derül ki a társaság közleményéből. Idén azonban nem az Ifjúsági hangversenyekhez, hanem a Hangszermesék programhoz kapcsolódtak a kérdések. Közel 100 diák töltötte ki a totót a zenekar hivatalos weboldalán.

A legügyesebbek közül három szerencsés egy ACER monitor, egy bluetooth hangszóró és egy bluetooth fejhallgató boldog tulajdonosa lett. Idén az első helyezett egy ACER Nitro monitorral lett gazdagabb az acershop.hu jóvoltából, a második helyezettet egy bluetooth hangszóróval, a harmadikat pedig egy bluetooth fejhallgatóval ajándékozza meg a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

A szerencsés nyertesek  május 23-án, hétfőn este hat órakor a Zenekar Tiszta forrásból című ifjúsági koncertjének elején vehetik át díjaikat a Művészetek Háza színpadán.

Kiemelték: Az együttes mindig nagy hangsúlyt fektetett az ifjúságnevelésre, a jövő hangversenylátogatóinak megtalálására és megtartására. Ezért készült az elmúlt időszakban két online ismeretterjesztő felvétel Hangszermesék címmel a zenekar gondozásában. 
A Csajkovszkij Diótörő-szvitjét feldolgozó online tartalmat élőben is bemutatták április 4-én és 5-én, összesen 5 koncerten a Lázár Ervin program keretében. Ebből született meg az idei 13+1 kérdés a zenekar hivatalos weboldalán lévő kvízjátékhoz.

A zenekar idén se szeretné kvíz nélkül hagyni a fiatalokat, amelynek indulásáról a www.mso.hu oldalon nyújtanak majd tájékoztatást.

Az idei szerencsés nyertesek:

1. Molnár Zsófia (Miskolci Könyves Kálmán Általános Iskola és AMI)

2. Fügedi Julianna (Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola - Felsőzsolca)

3. Rózsa Márton (Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!