Ugrás a tartalomra

Online térben a miskolci adventi vásár

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 12. csütörtök 16:44
Ahogy az idei év, sajnos az idei advent is más lesz, mint a korábbiak. A kormányzat által bejelentett járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé, hogy Miskolc önkormányzata megrendezze az adventi vásárt - írja csütörtöki közleményében a városháza.

Ezen a rendezvényen ugyanis minden évben több ezer ember gyűlik össze, hogy ünnepeljen, szórakozzon, felkészüljön a karácsonyra, így ez melegágya lehetne a járvány további terjedésének.

Miskolc önkormányzata azonban nem szeretné, ha adventi vásár nélkül maradnának a miskolciak, és azt sem szeretné, ha a járványügyi intézkedések miatt egyébként is nehéz helyzetbe került miskolci kereskedőknek, éttermeknek további bevételkiesést jelentene a vásár elmaradása. Éppen ezért az idén online térbe invitálják a miskolciakat, árusokat, vásárlókat egyaránt.

Segítsünk közösen a város kereskedőinek ebben a nehéz helyzetben, vásároljunk helyi terméket, helyi árut a fa alá, kerüljön helyi étel, miskolci éttermek által elkészített ünnepi menü az asztalra, hogy ezzel is enyhítsük a járványhelyzet, a szigorítások okozta nehézségeiket!

A helyhatóság ebbe az online térbe várja miskolci kézművesek, termelők, kereskedők, éttermek jelentkezését. Az adventi online vásár részleteiről később adunk tájékoztatást.

További hírek

Olvasnivaló