Ugrás a tartalomra

Példás összefogás Miskolcon: eddig több mint 7,5 millió forint gyűlt össze!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 23. hétfő 13:53
Példás összefogásról és a szükség, a vírusfenyegetés idején is példaértékű emberségről, másokra való odafigyelésről, törődésről tett tanúbizonyságot Miskolc – adta hírül a városháza.

Közleményükben leírták: az elmúlt néhány napban az önkormányzat által a vírus elleni védekezés támogatására létrehozott számlaszámra eddig már több mint hét és félmillió forintot utaltak magánszemélyek és helyi cégek, vállalkozások.

– Az eddig összegyűlt 7 650 000 forint kisebb-nagyobb összegű adományokból jött össze, volt, aki lehetőségeihez mérten néhány tízezer forintot utalt, volt, aki ötmilliós adománnyal kívánta segíteni a vírus terjedését késleltető erőfeszítéseket. Ez utóbbi felajánlás a Fehér Holló Gyógyszertár tulajdonosától érkezett – tudtuk meg.

Érkeztek tárgyi felajánlások is az elmúlt napokban, ezeket továbbra is a MIREHU telephelyén adhatják le a segíteni szándékozók.

Felajánlást tett a miskolctapolcai Avalon Ristorante is. Az étterem meleg étellel járul hozzá a járvány miatt kialakult helyzet kezeléséhez. Az önkormányzat a felajánlott meleg ételt a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény azon dolgozóinak továbbítja, akik az idősekről gondoskodnak jelenleg is.


A pénzbeli felajánlások kezelésére a Miskolci MJV Önkormányzata létrehozta a CIB Bank Zrt.-nél vezetett elkülönített bankszámlaszámot: 10700086-42689106-67500002.

Aki pénzbeli felajánlást szeretne tenni, az a megnevezés rovatba írja be: Koronavírus helyzet kezelésére érkezett felajánlások.

Ezenfelül érkeznek eszközbeli felajánlások is, amelyek közül az alábbiakat tudja fogadni a Miskolci MJV Önkormányzat: tisztítószerek, szappan, fertőtlenítőszer, maszk, gumikesztyű, új hálózsák.

A felajánlásokat – reggel 6 órától este 10 óráig - a MIREHU Kft. fogadja az alábbi elérhetőségeken:

Fintor Zsuzsanna

E: fintor.zsuzsanna@mirehu.hu

T: 70/683-9772

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!