Ugrás a tartalomra

Pesti ingatlanárak Bodrogkeresztúron

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 09:41
Nem ritka, hogy egy 100 négyzetméter körüli családi házat bőven száz millió forint felett árulnak a Tokaj melletti településen.
Képforrás: wikipédia

Az elmúlt évekhez képest többszörös áron árulják az ingatlanokat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodrogkeresztúron. Nem ritka, hogy egy 100 négyzetméter körüli családi házat bőven száz millió forint felett árulnak a Tokaj melletti településen - foglalkozott a témával a napokban a hvg.hu. Mint írják, a drágulás oka a zarándokokban keresendő, akik a csodarabbi sírját látogatják.

Eladó 102 négyzetméteres kétszintes családi ház felújítva, ár: 119,9 millió forint. A hirdetést nem egy Pest megyei településről adták fel, hanem Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, Bodrogkeresztúron, ráadásul napokkal korábban még csak 100 millió forintért próbálták eladni. Az ár nem kirívó, egy környékbeli szálláskiadással foglalkozó vállalkozótól megtudtuk, a napokban egy másik kétszintes házat adtak el kis híján, csak nem sikerült megegyezni az árban. Az eladó 180 milliót kért a házért, míg a vevő csak 170-et adott volna érte - számol be a hírportál, hozzátéve, a falutól 5 kilométerre levő Szegiben 40 millióért olyan házat kínálnak, ami teljesen fel van újítva, medence és szauna is tartozik mellé.

A teljes cikket ITT olvashatják.

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!