Ugrás a tartalomra

Pótolták az elmaradt gyermeknapot Szirmán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 24. szombat 17:31
Kertvárosi Juliális néven tartottak családi egészség- és sportnapot a szirmai Szent András téren.
Képgaléria! Fotó: Mocsári László

Szilágyi Szabolcs önkormányzati képviselő sokat segédkezett annak a rendezvénynek a létrehozásában, aminek ötletgazdája Cseléné Figula Edina, a terület képviselője volt. 

– Sok mindent elvett tőlünk a pandémia, leginkább a szabadság érzését. Ezt a gyermekek sínylették meg legjobban, hiszen nem volt lehetőségük együtt játszani, ami szükséges lenne a szocializálódásuk érdekében. Szerettük volna bepótolni ezt, ezért felkértem a Szabadidő Kulturális Egyesületet, hogy szervezzen egy sportot, mozgást és egészséget előtérbe helyező rendezvényt – mondta el a képviselő, aki hozzátette, fejlődő városrész Szirma és Martinkertváros is. – Egyre több család költözik ide, akiknek legkisebb tagjai szívesen veszik a bábszínházi előadást is az ugrálóvár mellett. 

Jakó Imre a családjával érkezett. – Nagyon örülünk, hogy végre sikerült egy ilyen rendezvényt létrehozni a járvány csendesülésével. Szerintem ez kiváló közösségépítő program mind a szirmaiaknak, mind a martinkertvárosiaknak. 

Molnár Roland mindhárom gyermekén örömmel látta a boldogságot, amit az okozott nekik, hogy szabadtéri programon lehettek saját kortársaikkal együtt. – Legjobban a versenyeket várták, ezek miatt jöttünk át ide Martinkertvárosból.

Bohócok hajtogattak lufikat, a helyi iskolások és óvodások pedig táncoltak és tornabemutatót tartottak a színpadon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!