Ugrás a tartalomra

Pozitív, életigenlő dallal rángat ki a koronavírus-depresszióból a The Sign

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. március 10. szerda 07:38
A népszerű miskolci zenekar legújabb dala és klipje február végén jelent meg.
Részlet a The Sign: Ez a perc című dalához készült klipből. Forrás: Youtube


Ismét új dallal csal mosolyt az arcunkra a miskolci The Sign. A vadonatúj zene és a hozzátartozó klip olyan, mint maga az együttes: bájos, ugyanakkor vagány és elképesztően szerethető – írja az együttes menedzsmentjének hivatalos sajtóközleménye.
A klip néhány hete, február 22-én jelent meg, de már több mint 52 ezren látták, és a youtube-on hozzászólók véleményei alapján kijelenthető: a közönség mind a dalt, mind a klipet imádja.


Czinke Máté, a csapat énekese úgy fogalmaz, az „Ez a perc” nemcsak azért fontos számára, mert a tavasszal debütáló második nagylemezük előfutára, hanem azért is, mert mindig, minden esetben aktuális.
 
- "A dal tulajdonképpen azt üzeni, hogy „Ébresztő! Ez a perc most, ez az élet!”. Ideje, hogy vegyünk egy mély levegőt és úgy örüljünk minden egyes pillanatnak, mint amikor gyerekek voltunk, szálljunk ki a mókuskerékből és lássuk másként a minket körülvevő világot”- mondja Máté.

A miskolci ötös ezen is túlmegy, hiszen egy másik társadalmi problémára is rávilágít. „Én offline társat kérek, Hagyjuk a jelbeszédet”- hangzik el.

„Felszínesek lettünk, erre pedig a járvány csak még inkább ráerősített. Újra meg kell tanulnunk minőségi időt tölteni egymással, amikor csak a másikra figyelünk, és teljesen azonosulni tudunk egymással”- részletezi a frontember. 

Az „Ez a perc” egy vérbeli energiabomba, csupa vidámság, jókedv és szeretet. Nem volt kérdés tehát, hogy milyen klip forogjon a feel good szerzeményhez.

„Nem volt szükség sok instrukcióra vagy színészi tehetségre, mivel a zenekarra alapvetően jellemzőek ezek tulajdonságok, főleg ha egyszerre mind egy helyen vagyunk. Ezért egyszerűen hagytuk, hogy a dal működjön rajtunk keresztül”- mondta Máté.

A miskolci garázsbandából a DAL színpadáig menetelő, többszörösen díjnyertes zenekar tavaly nyáron szerepelt a Miskolci Napló és a minap.hu portré rovatában, a cikk itt olvasható el újra.  
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!