Ugrás a tartalomra

A régiségvásár ideje alatt a Városház téren lesz látható az adventi villamos

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 01. szerda 15:28
A Régiségvásárok idején már megszokhatták a miskolciak, hogy a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. December 5-én, vasárnap 7 és 15 óra között is ennek megfelelően alakul a közlekedés.
Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvarról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul | Fotó: Horváth Csongor

A régiségvásár miatt elrendelt vágányzár ideje alatt az MVK - a vásárba kilátogatóknak kedveskedve - kiállítja a jubileumi adventi villamost a Városház téri villamosmegállóba (Tiszai pályaudvar irányába), amit bárki megtekinthet 7 és 15 között.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:
•  a Tiszai pályaudvaron a 31-es járat megállójából indul,
•  a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,
•  a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
•  a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
•  a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

Vasárnap délután, a Szent István téri ünnepi műsor zárásaként befutott a miskolciak kedvence, az aranyszínben pompázó adventi villamos, hogy aztán egészen január 6-áig örömet szerezzen az MVK Zrt. utazóközönségének.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!