Ugrás a tartalomra

Sétarepüléssel díjazták a kiemelkedő dolgozókat

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 29. csütörtök 10:29
A megelőzés területén végzett munkájuk szó szerint az egekbe repítette a három szakembert.

Sétarepüléssel díjazták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség kiemelkedő munkát végző dolgozóit. A szervezetek azokat terjesztették elő, akik az elmúlt években, a megelőzés területén valamint az állampolgárok segítésében kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Az élményrepülésen Kovácsné Leskó Anna r. őrnagy (Miskolci Rendőrkapitányság), Törő Attila tű. alezredes (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság) és Losonczi János (polgárőrség) vehettek részt.

Az programot Majó Márk Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács titkára, a ROGAIR Aviation csapata, valamint Szabó Péter,  a Promise Egyesület irodavezetője ajánlották fel. Utóbbi pilótaként, személyesen vitte a fellegek közé a díjazottakat.

"Fontosnak tartjuk, hogy lehetőség szerint ne csak szóval, hanem a jövőben élményekkel, képzési lehetőségekkel is elismerjük azokat a szakembereket, akik valóban tenni akarnak a közösségért, az állampolgárokért a megelőzés területén, hiszen a prevenció közös társadalmi érdek kell, hogy legyen." - mondta Szabó Péter.

"A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanácsban, valamint a megyei megelőzés feladataiban szerepet vállaló szakemberek rendkívül fontosak és munkájuk értékes. Össze kell fognunk, mert együtt hatékonyabbak vagyunk és közösen sok-sok embernek segíthetünk." - véli Majó Márk Gábor.

 

További hírek

Olvasnivaló