Ugrás a tartalomra

Sírva fakadt a kóbor kutya, amikor enni adtak neki

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 25. péntek 16:57
Az eset Kínában történt, a megható jelenetet kamerák is rögzítették.

Meglehetősen szokatlan és szívszorító jelenetet rögzítettek a héten a kínai Jinzhong városában, főszerepben egy kóbor kutyával - írja a 24.hu.

A történetet eredetileg a Mirror szemlézte, lap azt írja, egy nő a parkban sétált hétfő este, amikor összetalálkozott egy kóbor kutyával. Úgy gondolta, ad neki pár falatot a nála lévő kolbászból, de még őt is meglepte, ahogy az állat reagált.

A videón jól látható az állat könnyekben tör ki.

A felvétel mára letarolta az internetet, a kínai média pedig felkutatta a videó készítőjét. A nő elmondta, másnap újra elment a parkba, ahol az állat felismerte és azonnal odarohant hozzá. Az ételnek akkor is nagyon örült.

A nő elhatározta, hogy befogadja a kutyát, ám amikor megpróbálta az autójába tenni, az kiugrott a hátsó ülésről és bevetette magát a parkba. A nő szerint azért ijedhetett meg, mert a helyi sintéreknek is bevett szokása, hogy étellel csalogatják a kóbor állatokat a furgonjaikba.

A történet végül sajnos nem zárult happy enddel: a hölgy a következő napon is kiment a parkba, de akkor már nem találta ott a kutyát.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!