Ugrás a tartalomra

Superbrands díjjal ismerték el a MiReHu munkáját

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 30. csütörtök 12:36
Az elismeréseket ebben az esztendőben már tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága.
Balról Kövesdy Gábor márka menedzser (Superbrands), jobbról Ladányi Roland ügyvezető (Mirehu Nonprofit Kft.)

Superbrands díjjal ismerte el a MiReHu munkáját a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága - írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal. Mint írják, a díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen negyven tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. 

- A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Ezen neves elismerés díjazottjai közé került a MiReHu Nonprofit Kft.

A közleményben felhívják a figyelmet, hogy a MiReHu évek óta Borsod-Abaúj-Zemplén Megye hulladékgazdálkodásának meghatározó alakja. "Jelenleg 58 településen lát el hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet alvállalkozóként. Számos hulladékgazdálkodási tevékenységet végeznek, többek közt gyűjtést, szállítást, válogató mű, másodtüzelőanyag-előállító mű, átrakóállomás üzemeltetést, ipari hulladékkezelést" - hangsúlyozzák.

Fontos a szemléletformálás

A társaság elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tett, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására.

2019-től folyamatosan fejlesztik és bővítik mind az elérhető szolgáltatásokat, mind pedig a különböző szemléletformáló eszközöket. Ennek részeként megnyitották Kelet-Magyarország első újrahasználati központját, majd egy szemléletformáló termet alakítottak ki telephelyükön, létrehoztak egy egyedi fejlesztésű applikációs játékot és elektromos kiskukás autót építettek a gyerekeknek. A körforgásos gazdálkodásra való átállás elősegítése érdekében animációt és oktató videót készítettek, folyamatosan fogadják és képzik a telephelyükre érkező iskolai csoportokat.

Jelen vannak a közösségi média különböző felületein, hogy elérjék többek között a „Z generáció” tagjait is, valamint évente hulladékgazdálkodási élménynapot is tartanak kisiskolásoknak.

Minősített minőség

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét.

A MiReHu Nonprofit Kft. nagyon büszke arra, hogy újabb pozitív visszaigazolást nyert a tevékenysége, hiszen az éven már két hazai környezetvédelmi témájú díjat is nyertek. Ezek az elismerések még inkább arra ösztönzik a Társaságot, hogy innovatív szemléletformáló tevékenységüket és a szolgáltatásaikat tovább építsék.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!