Ugrás a tartalomra

Szijjártó Péter: Alakszai Zoltánnal együttműködve, új beruházások érkezhetnek Miskolcra, megépül az Y-híd is

Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 03. csütörtök 15:29
Új beruházások érkezhetnek Miskolcra, megépül az Y-híd – ezekben is segíti majd a várost a külgazdasági és külügyminiszter. „Remélem, kitüntetik Alakszai Zoltánt a bizalmukkal a miskolciak, és a folytatásra szavaznak” – erről is beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Miskolc Televízió műsorában.
Fotó: Beregi László

– Remélem, hogy olyan polgármestert választanak Miskolcon, Alakszai Zoltán személyében, aki a kormánnyal együtt tud és együtt is akar működni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Miskolc Televízió műsorában. – Beszéltem polgármesterjelöltünkkel arról, hogy az ipari területek fejlesztésének második fázisát is végre kell hajtani, az úgynevezett Y-hidat meg kell építeni, a város közlekedési hálózatának fejlesztése érdekében, folytatni kell a gázüzemű buszok szolgálatba állítását – sorolta a Miskolcon létrejövő beruházásokat, többek között kormányzati segítséggel megvalósuló fejlesztéseket Szijjártó Péter. Hozzátette: a Miskolcot Kassával összekötő autópálya magyar szakaszát 2021-ben adják át, ezzel megerősítve a két nagyváros kapcsolatát, amellyel újabb fejlesztési potenciálok nyílnak meg.

– Tájékoztattam arról is polgármesterjelöltünket, Alakszai Zoltánt, hogy több beruházás esetében Miskolc a lehetséges helyszínek között szerepel, ezekben mind segíteni fogok neki – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter.  

– Remélem, hogy a miskolciak kitüntetik őt a bizalmukkal, és a folytatásra szavaznak. Alakszai  Zoltán Kriza Ákos polgármester úr mellett dolgozott az elmúlt években, csapatban érték el azokat az eredményeket, amelyek egyértelműen Miskolc javát szolgálták. Reméljük, hogy ezt a munkát most ő folytathatja – mondta Szijjártó Péter a Miskolc Televízióban.

 

További hírek

Olvasnivaló