Ugrás a tartalomra

Szólt a rock Perecesen

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. augusztus 15. hétfő 20:22
Negyedik alkalommal rendezték meg a perecesi rockfesztivált szombaton a szabadtéri színpadnál.
Horváth Csongor képgalériája

A rockünnep egyike volt azon kevés eseményeknek, ami a világjárvány ellenére sem maradt el 2020-ban és 2021-ben sem. Ezúttal olyan zenekarok léptek fel, mint a Protokoll, a Sztrapacska Blues Band, a DeeZEL (a Rotor utódzenekara), az Excelsior, valamint a Kiss Csaba és barátai zenekar - ők a főszervezők, ők zárták a fesztivált. Számukra hazai pálya Pereces - akárcsak Andervald Györgynek, az Excelsior együttes alapítójának, gitárosának, aki a másik szervezője volt a rendezvénynek. Megerősítést nyert szombaton, amit korábban nyilatkozott lapunknak: kezd beérni a fesztivál, ami a fellépőkben és az egyre több látogatóban is tetten érhető. A perecesi polgárőrök nyitástól zárásig kitartottak és vigyáztak a rendre.

A hétvégi programot a körzet önkormányzati képviselője is támogatta. Bazin Levente elmondta, már másodjára juttatott a rendezvény számára emelt összegű támogatást a szervező Új Bányamécs Baráti Kör Egyesület részére.

- Öröm látni, hogy a különféle perecesi programokon egyre többen vesznek részt. Csak gratulálni tudok minden szervezőnek - mondta, hozzátéve: legközelebb szeptember 3-án, szintén szombaton, délután 3 órától bányásznapi programokra várják az érdeklődőket, ugyanitt a Szabadtéri színpadnál.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!