Ugrás a tartalomra

Tapolcai sétára várják az érdeklődőket

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 23. csütörtök 14:03
A Tourinform Miskolc iroda június 25-én 10 órára garantált sétát hirdetett Miskolctapolcára. A közel kétórás séta az Ellipsum Élmény– és Strandfürdő bejáratától indul.

A nyár beköszöntével megszaporodnak a Tourinform Miskolc által szervezett garantált séták számai. A turisztikai főszezonban nemcsak a belvárosban lehet idegenvezető segítségével sok érdekességet tartogató sétákat tenni, hanem Miskolc egyéb városrészeiben is.

A Mocsárciprustól a tavirózsáig címet viselő séta ezúttal Miskolctapolcára vezet, ahol a résztvevők többek között megtudhatják hogyan lett Miskolctapolca kedvelt fürdőterület, milyen egyházi és botanikai érdekességek találhatók az üdülőövezetben, hogyan kapcsolódhatunk ki pihenésünk során, mi a Barlangfürdő története.

Az út során a mókus látványa is garantált. A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt. A strandolás mellett a kulturális információkra is nyitott érdeklődőket a Tourinform iroda idegenvezetője az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő főbejáratánál várja. Jegyvásárlás a helyszínen indulás előtt 10-15 perccel. A séta szombaton 10 órakor indul.
 
Bővebb információt ITT olvashatnak.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!