Ugrás a tartalomra

Távozik a Jegesmedvéktől a hálóőr

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. május 10. péntek 09:58
Máshol folytatja pályafutását Vay Ádám, aki októberben érkezett Miskolcra, majd remek teljesítményével a Tipsport Liga alapszakaszának legjobb mutatóival rendelkező hálóőre lett.

Vay a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva először a miskolci szurkolók „hihetetlen támogatását” méltatta. – Minden mérkőzésen elképesztő lelkesedéssel buzdították a csapatot, amiből sok erőt merítettünk. Szeretnék továbbá köszönetet mondani a csapattársaimnak is, akik annak ellenére, hogy szezon közben érkeztem, hamar befogadtak. Végezetül köszönöm a DVTK Jegesmedvéknek, hogy lehetőséget adtak nekem és kiváló körülményeket biztosítottak számomra – sorolta a kapus.

Forrás: dvtk.eu

Hozzátette: a karrier szempontjából fontos volt, hogy újra tétmérkőzéseken védhetett egy erős ligában, és úgy érzi, hogy meghálálta a bizalmat.

– A bajnokság végeztével úgy döntöttem, hogy egy még nagyobb kihívás elé állítom magam. Folyamatosan próbálom feszegetni a határaimat, hiszen az a célom, hogy fejlődjek és jobb játékos legyek. További sok sikert kívánok a klubnak – zárta szavait Vay Ádám, akinek a döntését tiszteletben tartva, további pályafutásához sok sikert kíván a DVTK Jegesmedvék.

További hírek

Olvasnivaló