Ugrás a tartalomra

Tervezzük együtt Miskolcot! – Önkormányzati ötletpályázat a turbókörforgalomról

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 30. csütörtök 15:57
Ötletpályázatot hirdet Miskolc MJV Önkormányzata a Vörösmarty és a Király utca kereszteződésében, a NIF Zrt. által épülő turbókörforgalom központi látványelemének megtervezésére.

Az önkormányzat olyan látványelemet szeretne a körforgalom közepére, amely méltóképpen fogadja a városba a 3-as főúton keresztül érkezőket.

Mivel a megépülő turbókörforgalom kifejezetten nagy alapterületű lesz, akár az is elképzelhető, hogy nem egyetlen látványelem kerül majd a közepére, hanem akár több szobor, tárgy, esetleg fa, vagy valamilyen kertészeti megoldás is helyet kaphat a csomópont szélein. A megoldás a pályázók kreativitására van bízva!

Az ötletpályázatra lehet jelentkezni akár az ötlet egyszerű leírásával is, de a rajzos, fényképes pályázatok, esetleg a tervezett szobor, építmény vagy más látványelem modellje megkönnyíthetik az elbírálását.

A pályázatokat október 15-ig várják a turbokorforgalom@miskolc.hu e-mail címre, vagy a Főépítészi Kabinet, 3525 Miskolc, Városház tér 8. postacímen. A beérkezett anyagokat október 31-ig bírálják el, a legjobb pályázók értékes jutalomban részesülnek.

Borítókép: MiNap-archív; Beregi László

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!