Ugrás a tartalomra

Több menüsor is választható karácsonyra a Drót Bisztróból

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 26. csütörtök 20:25
Már most érdemes elgondolkozni azon, hogy mire is szánjunk időt, energiát és pénzt, ha a karácsonyról van szó. A Drót Bisztróban már szerdától várják a megrendeléseket, hogy minden háziasszonynak több ideje maradjon a családjára, esetleg cégvezetők finom vacsorával köszönjék meg dolgozóiknak az egész éves munkájukat. (X)

Az egyik kifejezetten az ünnepi fogásokra fókuszál, amellyel szeretnék megkönnyíteni az ünnepi készülődést. Évek óta szerepel karácsonyi kínálatukban a halászlé, a bejgli és a töltött káposzta. Az idei kínálatot további ünnepi fogásokkal színesítették. Az előrendelést már szerdán elindították, amit telefonon és e-mailben is le tudnak adni a vendégek.

A másik menüsorral pedig baráti társaságokat, családokat és cégeket szeretnének megcélozni. Mivel idén sajnos elmaradnak a külső helyszínen történő évzáró rendezvények, a cégvezetők dönthetnek úgy, hogy kis létszámra bontva mégis megtartják. A Drót Bisztró partner abban, hogy kiviszi a cégekhez vagy házhoz a megrendelt menüsort, hogy a cégvezetők ezzel is megköszönhessék a kollégáknak az egész éves munkát.

A Drót Bisztróban átvehető családi asztalra szánt karácsonyi menüsorban kétféle leves választható: korhely módon is kérhető ponty- vagy harcsahalászlé, valamint gesztenyekrémleves aszalt szilvával és pirított mandulával. Főételnek lehet kérni mézes-narancsos sült kacsacombot, sült baconös juhtúróval töltött sertéstarját rántva lyoni hagymával vagy a klasszikus töltött káposztát. Kinek milyen az ízlése, ezen ételekhez választhat többféle köretből: fenyőmagos jázminrizs, almás párolt lilakáposzta, batátapüré, zöldfűszeres steakburgonya, mandulás burgonyapüré és balzsamecetes sült zöldségek. Mindehhez desszertként mákos vagy diós bejglit kérhet a vendég, hogy teljes legyen a háromfogásos ebéd vagy vacsora. Rendelésfelvétel december 18-áig lesz.

Cégeknek, baráti társaságoknak vagy akár családoknak is kiszállítható ételek az alábbi három menüsorból választhatók: (A menü) sült hurka és kolbász, fűszeres oldalas, fokhagymás tarjaszelet párolt káposztával, hagymás tört burgonyával és steak burgonyával; (B menü) sütőtökös fetával töltött jércemell baconbe tekerve, mézes-narancsos sült kacsacomb, sült baconös juhtúróval töltött sertéstarja rántva lyoni hagymával, fenyőmagos jázminrizzsel, mandulás burgonyapürével és balzsamecetes sült zöldségekkel; (C menü) végül pedig újházi tyúkhúsleves, aszalt szilvával töltött jércemell baconbe tekerve, bőrös malackaraj káposztával és aszalt gyümölcsökkel, jércemell körtével és kéksajttal sütve jázminrizzsel, zöldséges bulgurral és burgonyakrokettel. amihez desszertnek jár egy Drót somlói.

Mindkétféle menü-összeállításához ad az étterem egy üveg Barkland bort tízezer forint feletti rendelés esetén.

A szállítás előtt huszonnégy órával fogadják el a megrendelést az alábbi elérhetőségeken, ahol további információ is kapható: 30/230-3549, 30/476-2015, etterem@cityhotelmiskolc.hu.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!