Ugrás a tartalomra

Több mint 12 ezer szurkolója előtt, győzelemmel ünnepelt a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. május 15. hétfő 09:44
A már bajnok és feljutó DVTK hazai pályán nyert az ETO ellen a Merkantil Bank Liga 37., utolsó előtti fordulójában, vasárnap délután.

Az első félidőben számtalan diósgyőri helyzetet, és egy zúgó kapufát láthatott a közel teltháznyi nézősereg, de gólt nem. A szünet után egy szerencsésen pattanó lövéssel a vendégek szereztek vezetést, de utána jött a diósgyőri henger, és Lőrinczy Attila lövése, Jérémie Obounet fejese, végül Koman Vladimir gurítása meghozta a győzelmet – írta a klub hivatalos honlapja.

Mocsári László képgalériája

A csapat és a szakmai stáb a találkozó után átvette az első helyezettnek járó kupát és az érmeket.

Merkantil Bank Liga 37. forduló, eredmény:

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 3-1 (0-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 12606 néző. Játékvezető: Radványi Tamás (Máyer Gábor, Kiss Balázs).
DVTK: Branislav Danilović - Farkas Dániel, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Bényei Ágoston, Holdampf Gergő, Lőrinczy Attila  - Gera Dániel, Lukács Dániel, Jérémie Obounet. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
ETO: Ruisz Barnabás - Kovács Krisztián, Urblík Norbert, Fodor Ferenc, Csontos Dominik - Toma György, Tuboly Máté - Vitális Milán, Kiss Bence, Huszár Marcell - Borsos Filip. Vezetőedző: Antonio Muñoz.

Gólszerző: Borsos Filip (0-1) az 53.,  Lőrinczy Attila (1-1) az 55., Jérémie Obounet (2-1) a 64., Koman Vladimir (3-1) a 80. percben.

További hírek

Olvasnivaló