Ugrás a tartalomra

Új autókat kaptak a DVTK labdarúgói

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. június 13. csütörtök 16:30
Tovább folytatódik a DVTK, a Volkswagen és a Miskolc Autó együttműködése. Az új szerződés értelmében – a korábbi évekhez hasonlóan – megújul a DVTK labdarúgócsapatának teljes autóparkja. A csütörtöki sajtótájékoztatót követően ünnepélyesen átadták a klubnak a 25 új járművet.

A flotta jelentős részét középkategóriás kombik és városi terepjárók alkotják, de található közte limuzin és négyajtós sportkupé is. Az összesen 25 autóból álló autópark használóinak kilétét a klub vezetősége a későbbiekben határozza majd meg. Ezzel a felajánlással a Volkswagen és a Miskolc Autó a következő labdarúgószezonban is kiemelt támogatója a DVTK-nak; a Jegesmedvéket a Škoda, az Aluinvent DVTK-t a SEAT márkán keresztül támogatja a Miskolc Autó.

Fotó: Juhász Ákos

– A DVTK és a Miskolc Autó egyaránt a térség meghatározó gazdasági szereplője, komoly munkaadója és adófizetője – mondta el Sántha Gergely, a DVTK elnöke, hozzátéve: a partnerség alapja, hogy mindkét fél a rendelkezésére álló eszközökkel támogatja a másik felet.

– A Porsche Hungária, azon belül is a Volkswagen márka évek óta támogatja a magyar sportot - vette át a szót Molnár Róbert, a Volkswagen regionális vezetője. – Számunkra a futball kiemelt terület, a DVTK labdarúgóival is évek óta együtt dolgozunk. A márka és a márkakereskedés ismertségét szeretnénk emelni, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Miskolcon mindig is szerették a sportot, azon belül is a labdarúgást. A DVTK vezetősége igyekszik megteremteni a feltételeket a minél magasabb szintű labdarúgáshoz, amihez a magunk szerény eszközeivel segítséget nyújtunk.

– Jó érzés, hogy Magyarország egyik legnagyobb szurkolótáborával rendelkező klubjával tudunk együttműködni, már 2010 óta támogatjuk a DVTK különböző szakosztályait – tekintett vissza Sándor Attila, a Miskolc Autó ügyvezető igazgatója. – Igazán ismert és elismert céggé akkor váltunk, amikor elkezdtük a sporttámogatást, jelenleg több mint félszáz autónk „dolgozik” a sportban, ami több sportágat és több klubot is jelent. Ma egy újabb évvel hosszabbítottuk meg az együttműködést, azonban továbbra is hosszú távon szeretnénk a DVTK támogatói lenni.

Az új autók átadását követően az egyesület által eddig használt – alig több mint 1 éves – modellek értékesítését a Miskolc Autó megkezdi.

További hírek

Olvasnivaló