Ugrás a tartalomra

Új helyszín a szünidei gyermekétkeztetésben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 15:45
A nyári szünidei gyermekétkeztetést június 16-tól augusztus 13-ig, összesen 43 munkanapon át biztosítja a miskolci önkormányzat. Az egyszeri meleg ebédet a város négy különböző területén lévő intézményben lehet átvenni.

A négy kiosztási hely közül az egyikben, a volt központi leánykollégiumban, a Palóczy utca 1. szám alatt a közelmúltban csőtörés történt, melynek helyreállítása hosszabb időt vesz igénybe. Ezért gyors megoldásként június 22-től a belvárosi tálalópont helyett az egyébként is tálalóhelyként működő Petőfi Sándor Fiúkollégiumban, a Bajcsy-Zsilinszky utca 33. szám alatt történt az étkeztetés.

Tekintettel arra, hogy a kollégium messzebb esik a belvárosi konyhát igénybe vevők lakóhelyétől, az önkormányzat a tankerülettel és az étkezést biztosító vállalkozással egyeztetve újabb, a belvároshoz közeli átadási helyszínt jelölt ki.

Ennek megfelelően július 6-tól  a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola Mátyás király u. 21. szám alatti konyhája is rendelkezésre áll a szünidei étkeztetés céljára.

Ezáltal a volt Leánykollégiumból átmenetileg a Petőfi Sándor Fiúkollégiumba irányított ellátottak ismét a lakóhelyükhöz közelebbi, belvárosi helyszínen vehetik majd át az ételt.  Az érintetteket az önkormányzat közvetlenül, telefonon, illetve levélben is értesíti a változásról.  

További hírek

Olvasnivaló