Ugrás a tartalomra

Újabb vízilabdarangadót közvetítünk, nyerhetnek is nálunk!

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 01. szerda 13:33
Az első decemberi fordulóban az alapszakasz egyik legfontosabb mérkőzésére készül a PannErgy-MVLC férfi vízilabdacsapata. A mérkőzést élőben közvetítjük.

Az élvonalbeli bajnokság 11. fordulójában az a Kaposvár érkezik a Kemény Dénes uszodába, akik a legutóbbi játéknapon értékes győzelmet könyvelhettek el legyőzve Eger csapatát. Ugyanakkor, amennyiben győzni tudnak hazai medencében Vismeg Zsomborék, akkor megelőzik riválisukat a tabellán.

A Miskolc Televízió is igyekszik hozzájárulni az élvonalbeli vízlabda országos bajnokság 11. fordulójának rangadójához: a december 4-én, szombaton este 6 órakor kezdődő PannErgy-Miskolci Vízilabda Club – Kaposvár mérkőzést élőben követhetik a televízióban és a minap.hu Facebook-csatornáján.

Nyereményjátékot is indítottunk, egy Unio-Coop ajándékkosarat nyerhet az, aki lájkolja az Instagramra feltöltött fotónkat, be beköveti az Insta-oldalunkat, és megírja bejegyzésben, hogy milyen állat az MVLC kabalája. A játékban csak azok vehetnek részt, akik mind a három pontot teljesítik. A megfejtéseket december 5-én, vasárnap éjfélig várjuk. Sorsolni december 6-án, hétfőn fogunk. A nyereményjáték részletes szabályzata a minap.hu-n olvasható.

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!