Ugrás a tartalomra

Újra bedugulhat a forgalom: Javítják a 26-os burkolatát Sajószentpéteren

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 19. kedd 11:02
A csütörtökön kezdődő munkálatok során először a közút emberei biztosítják a kétirányú forgalmat, később váltakozó irányú jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani.

Nagyfelületű burkolatjavítási munkálatok kezdődnek a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A munkálatok első ütemében a szakemberek biztosítják a kétirányú forgalmat, a második ütemben váltakozó irányú jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani a szakaszon. A korlátozás érinti a menetrend szerinti autóbuszjáratok közlekedését is – írják.

A közút hangsúlyozza: a javítási munkák idején torlódással, hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a közút útinform szolgálatánál. Érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – zárul a közlemény.

(Borítóképünk illusztráció.)

További hírek

Olvasnivaló