Ugrás a tartalomra

Véghajrában: segítsük szavazatunkkal győzelemhez a miskolci civil szervezeteket

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. május 10. kedd 13:54
Még ma szavazhatunk a Civil Díj 2022 nevű, kifejezetten nonprofit szervezetek szakmai munkáját méltató elismerés közönségdíjára. Miskolcot ketten is – a Dialóg Egyesület és a Szimbiózis Alapítvány – képviselik a megmérettetésen, szavazatunkkal most hozzásegíthetjük őket a győzelemhez.

Mint korábban megírtuk, a nonprofit szféra egyik legjelentősebb szakmai elismerése a Civil Díj, amelyet alapvetően különböző kategóriákban oszt ki a szakavatott zsűri. Az elismerésnek azonban van egy közönségszavazati ága, amin keresztül mi állampolgárok is elismerhetjük a civil szervezetek munkáját.

Miskolciak a közösségi gyűlésen. Fotó: Juhász Ákos

A Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület a DemNet Alapítvánnyal és a város önkormányzatával közösen valósította meg tavaly a levegőminőség kérdését taglaló első miskolci közösségi gyűlést. A legnagyobb hatású projekt kategóriában nyerhetik el a Civil Díjat 2022-ben: ide kattintva szavazhatunk rájuk.

A Szimbiózis Alapítványt a legjobb társadalmi vállalkozások között jelölték idén Civil Díjra a Baráthegyi Kincsestárban elvégzett munkájuk kapcsán. Voksunkkal – ide kattintva – őket is hozzásegíthetjük a közönségdíjhoz.

Közösségi program a Baráthegyi Majorságban. Fotó: Juhász Ákos

A szavazáshoz Facebook-profillal kell rendelkeznünk, egy hozzáférésből pedig egy szervezetre adhatjuk le voksunkat, egészen május 10-én éjfélig.

További hírek

Olvasnivaló