Ugrás a tartalomra

Vendég győzelem a Jégcsarnokban

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. november 21. szombat 08:30
A Tipos Extraliga pénteki fordulójában a HC'05 Banská Bystrica csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék a Miskolci Jégcsarnokban.
Juhász Ákos képgalériája

A gól nélküli első harmadot követően a vendégek két találatot szereztek a középső játékrészben. Ezt követően Zach Jordan találatával még sikerült közelebb kerülni, de a hajrában a szlovák csapat két góllal bebiztosította a győzelmét.


Értékelés

Dave Allison:  Jelenleg ezek vagyunk mi. Egyszerűen sok korongot adtunk el. A legjobb dolog ebben a meccsben a kapusunk teljesítménye. Bence nagyszerű volt, de ezen kívül...Amíg nem fordítunk a dolgok menetén, addig sok nehézségünk lesz. Nincs sok időnk kijavítani a hibákat, vasárnap már újabb kemény meccs vár ránk. Viszont jó hír, hogy hamar lesz lehetőségünk megmutatni, hogy ennél mi jobb csapat vagyunk

Norbert Javorcik: Az első harmadban nem játszottunk jól, fel kellett vennünk a meccs ritmusát. A második harmadtól kezdve már jobbak voltunk, az emberelőnyös és emberhátrányos játékunk is működött. Átvettük az irányítást és nem is engedtük ki a kezünk közül a folytatásban. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!