Ugrás a tartalomra

Zöld Vállalkozói Díj 2019 - egy hét múlva lejár a pályázati határidő

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 14. csütörtök 15:08
Már csak egy hétig, március 22-éig lehet pályázni a Bükki Nemzeti Park igazgatóság által meghirdetett Zöld Vállalkozói Díj elnyerésére. A pályázat célja a térségben élő, a környezet- és természetvédelmet szem előtt tartó vállalkozások munkájának a segítése, a vállalkozók piacra jutási lehetőségeinek a bővítése.
Képünk csak illusztráció!

Ha Ön környezettudatos vállalkozást működtet a Bükkben, vagy tervezi vállalkozása beindítását, ha szeretne külföldön bemutatkozni vagy szeretné megismerni a munkájához kapcsolódó külföldi jó gyakorlatokat, a díj elnyerése kiváló lehetőségeket kínál Önnek – tájékoztatta portálunkat Nagy Júlia, a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága Kommunikációs és Ökoturisztikai Osztály osztályvezetője.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egy határokon átnyúló INTERREG pályázatot valósít meg „Karszt területek ökoszisztéma szolgáltatása – a helyi fenntartható fejlődés támogatása” (EcoKarst) témacímen. A projekt része olyan üzleti tevékenységek elindításának, működésének a támogatása, melyek tevékenységükkel a biológiai sokféleséget erősítik, azt szolgálják. A projekt egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan módszereket dolgozzon ki az Igazgatóság a helyi vállalkozók bevonásával, amelyek a védett területeken élő emberek és vállalkozások javát is szolgálja, hiszen egy védett terület természetvédelmi célkitűzései csak szélesebb társadalmi bázisra építve valósulhat meg hatékonyan.

A díjat két kategóriában hirdetik: már működő vállalkozásokat is keresik, illetve a vállalkozást most tervező pályázatokat is várnak. A díjat elnyerők szlovéniai bemutatkozási lehetőséget, egy szlovén tanulmányutat és egy 150.000 forint értékű marketingcsomagot nyernek – illetve használhatják a Zöld Vállalkozási Díj címet.

Pályázati kiírás és a jelentkezési lap: ITT!

További hírek

Olvasnivaló