Ugrás a tartalomra

Zseniális Covid-dallal kíván boldog karácsonyt Robbie Williams

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. december 16. szerda 21:20
Ha csak egyetlen új karácsonyi dalt hajlandó idén beengedni a kötelező "Száncsengő - Csendes éj - Last Christmas - All I want for Christmas is you" négyes közé, javasoljuk: ez legyen az.
Robbie Williams 2018-ban. Forrás: dw.com


Robbie Williamst nem kell bemutatni senkinek. Az angol énekes különleges hangja mellett, klipjeinek formabontó képi világáról és rendkívül jó humoráról is ismert. Ez utóbbiba nyújt betekintést a november 20-án megjelent új karácsonyi dala, a „Can’t Stop Christmas”, melynek címe nagyjából annyit jelent, hogy „A karácsonyt nem lehet megállítani.”
A nóta kétségtelenül vicces, de azért valahol elgondolkodtató is, hiszen a karácsony elmaradhatatlan figurái és kellékei mellett azért megjelennek 2020 legnyomorultabb "muszáj dolgai", a szerencsére lassan múló esztendő "új normális" világának kellékei is. Így például Robbie szerint:

- Idén is jön majd a Mikulás, de Müller Cecíliát és Győrfi Pált is leiskolázva nem másfél, de egyenesen két méter távolságot tart;
- Hiába kíváncsiskodsz a fa környékén, megint zoknit kapsz, amihez viszont idén kézfertőtlenítő is jár majd;
- A főutcai lámpákat idén lekapcsolhatják, mert úgyis mindenki online veszi meg az ajándékot.
-A karácsony pedig örökké tart, feltéve, hogy van elég borunk.
- Idén valójában azért várja az egész világ a karácsonyt, hogy túl legyen ezzel a lezárásokkal, és frusztrációkkal teli éven, amit a „ha”, és a „talán” szavak határoztak meg.


Robbie Williams új karácsonyi dalát itt lehet meghallgatni: 
 

(Nyitókép: Robbie Williams 2019-es karácsonyi albumjának borítóképe.)

Programok

Jelenleg nincsenek programok!