Ugrás a tartalomra
On
A jótékonysági online retro bulit a Miskolc Televízió szombaton fél hattól élőben közvetítette. A szervezők alig másfél órával a kezdés után bejelentették: az óriási összefogásnak köszönhetően összegyűlt annyi felajánlás, hogy megvan az összeg a légzéssegítő készülékre. Ezt a miskolci Semmelweis járványkórház kapja majd meg.
Március 28. és április 11. között kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére.
Jelentős fagy várható a jövő héten – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton.
A koronavírus okozta járványügyi vészhelyzetre tekintettel, az alábbiakról tájékoztat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház.
Március 30-án, hétfőtől munkanapokon a szombati menetrend szerint közlekednek az autóbuszok és a villamosok, néhány kivétellel.
A járványhelyzetben mutatott példás helytállásuk elismeréseként utazhatnak díjmentesen.
A koronavírus terjedését ugyanis úgy lassíthatjuk legeredményesebben, ha a csoportosulásokat és a találkozásokat minimalizáljuk.
DJ Náksinak és a Desperado tagjainak kiemelten fontos, hogy az esti online koncertjükkel jótékonykodhatnak is.
A Városgazda központi telephelyén, egy melléképületben csaptak fel a lángok péntek délután – erősítette meg információinkat a megyei katasztrófavédelmi főigazgatóság.
A miskolci cégeknek gyártanak először.
Az M5 YouTube-csatornáján hat tantárgy mintegy 360 videója témákra bontva elérhető, amely segítséget jelenthet a középiskolai tanároknak a digitális oktatásban és tanulóknak az érettségire való felkészülésben - közölte az MTVA sajtóosztálya csütörtökön.
Egy pilóta így kedveskedett az egészségügyben dolgozóknak.
Frissítés: A Rammstein Facebook-oldala szerint a frontember, Till Lindemann a zenekar orvosának tanácsára ment kórházba, de a tesztje negatív lett, így pénteken áthelyezték az intenzív osztályról máshová. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!