Ugrás a tartalomra

Kriminális

Utoljára módosítva
2019. augusztus 18. vasárnap 10:48
Négy beteget megölt, további kilencet pedig megsebesített egy infúziós állvánnyal vasárnapra virradó éjszaka Romániában a Buzau megyei Sapoca község neuropszichiátriai kórházának egyik páciense.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 17. szombat 12:50
Az emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával vádolt amerikai milliárdos, Jeffrey Epstein felakasztotta magát - áll az igazságügyi orvos szakértő pénteken este New Yorkban kiadott hivatalos jelentésében.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 17. szombat 12:38
Az ukrán biztonsági szolgálat szombaton ismét elfogta egy kiterjedt izraeli kábítószeres hálózat fejét, aki előző nap éppen akkor szökött meg, amikor kitoloncolták volna az országból, hogy átadják a zsidó államnak - közölték a hatóságok.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 16. péntek 17:33
Nem jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság azt a két iraki állampolgárt, aki két-két gyereket csempészett Magyarországra kedden - közölte a Fővárosi Törvényszék.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 14. szerda 15:00
A Miskolci Önkormányzati Rendészet járőreihez fordult segítségkéréssel az, akinek a táskáját ellopták a Szinva terasz (Villanyrendőr) buszmegállójában augusztus 13-án.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 14. szerda 13:25
Felgöngyölítettek Lengyelországban egy, lengyelekből és ukránokból álló, embercsempészettel és külföldiek törvénytelen tartózkodásának legalizálásával foglalkozó csoportot, az elmúlt napokban újabb négy személyt vettek őrizetbe - közölte szerdán a lengyel központi rendőrségi nyomozóiroda (CBSP).
Utoljára módosítva
2019. augusztus 14. szerda 10:39
Bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt emeltek vádat nyolc ember ellen Pécsen, mert legalább tíz esetben vittek külföldre Magyarországon illegálisan tartózkodókat - közölte a Baranya Megyei Főügyészség.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 13. kedd 09:06
Megtalálták a Sziget fesztiválon elfogott két holland drogkereskedő autóját, amelyből tizenhét kilónyi drog került elő. Összesen így mintegy százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le tőlük - tájékoztatott honlapján kedd reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 10. szombat 20:06
Lövöldözés volt szombaton a norvég főváros, Oslo közelében egy mecsetben, egy ember megsebesült, egy gyanúsítottat a hatóságok őrizetbe vettek.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 10. szombat 15:00
Két nőt és három férfit hallgattak ki unokázós csalás ügyében a rendőrség a minap. Egy szigethalmi idős asszonytól csaltak ki több millió forintot.

Programok