Ugrás a tartalomra

„Adni, adni, és adni” – így várják a fellépők az I Love Retro Online Fesztivált

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. március 28. szombat 14:25
A jótékony online retro bulit a Miskolc Televízió szombaton fél hattól élőben közvetíti. A fellépés napján telefonon sikerült még elérnünk az ötletgazdát és a Bestiákból ismert Miss Bee-t.

A járványhelyzetre való tekintettel a fesztivál nemcsak abban különleges, hogy online, hanem abban is, hogy egyben jótékonysági rendezvény is. A koncert teljes bevételét felajánlják a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermekegészségügyi Központjának, valamint a Szent László Kórház Alapítványnak. Előbbi lélegeztető gépet vásárolhat majd a befolyt összegből.

Muszáj volt tenni valamit

Az UFO frontembere, Varga Zsolt az ötletgazdája a produkciónak. – Én vettem rá Mára Krisztiánt, hogy szervezze meg a rendezvényt. Alapvetően onnan jött az öltet, hogy úgy éreztük, muszáj valamit tennünk ebben a helyzetben. És akkor, ha már ezt eldöntöttük, akkor az legyen olyan, amivel segítséget, támogatást is nyújtunk. Így szervezünk egy gyűjtést a Borsod megyei központi kórháznak lélegeztetőgépre. A fellépők pedig 100-100 ezer forintot ajánlottak fel a nemes célra, ez már egy jó alap – mondta.

Szórakozni, és nem félni

A Bestiákból ismert Miss Bee kiemelte, ezekben a nehéz időkben mindenkinek arra van szüksége, hogy ne veszítse el a hitét, ne uralkodjon el rajta a félelem. – Én itthon mindent megteszek ennek érdekében. Az, hogy zenénkkel szórakoztatjuk szombat este az embereket, már segítünk. Hiszen lesz egy jó estéjük, ahol felidézhetik a jó kis retroslágereket, ezzel a pozitív elméjükre hatunk. De az, hogy a program karitatív célokat is szolgál, az még ráadás – emelte ki. – Adni, adni, adni, ez teremti a jót. Ha szívből adunk, az több százszorosan, több ezerszeresen vissza is tér hozzánk. Nem volt kérdés, hogy csatlakozom a fellépők sorához. Újdonság lesz, hogy a Picasso Branchból ismert Rickyvel duettezünk. A későbbiekben közös duettműsorunk is lesz.

Támogató jeggyel segíthetünk

Fellép még egyébként az Ámokfutók, Betty Love, Csordás Tibi (Fiesta), DJ Náksi, a Desperado, Erős-Spigiboy, a Groovehouse, Cory (Happy Gang), Krisz Rudi, és Kefír (V-tech). Az est háziasszonya Sári Évi lesz – tájékoztatta szerkesztőségünket korábban Mára Krisztián, az I Love Retro Online Fesztivál szervezője.

A fesztivál ingyenesen nézhető, viszont támogató jegyet lehet vásárolni, a www.totaljegy.hu oldalon, ehhez jön még hozzá az előadók felajánlása.

Az online koncert médiatámogatója a MIKOM Nonprofit Kft. A jótékony retro bulit a Miskolc Televízió szombaton fél hattól élőben közvetíti.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!