Ugrás a tartalomra

Amerikai játékost igazolt a DVTK röplabdacsapata

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 02. szerda 13:04
Carly Beddingfield az Új-Mexikói Egyetemen végzett, ahol az egyetemi csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítményt, majd egy évet Finnországban légióskodott. Toma Sándor vezetőedző 2-es ütő (universal) poszton számíthat a játékára.
Carly (13-asban) nagy erősítés a DVTK számára | Forrás: dvtk.eu

A 23 éves röplabdázó tavaly végzett az Új-Mexikói Egyetemen kommunikáció szakon, ahol tanulás mellett az egyetemi röplabda csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Egy évet töltött profiként a finn OrPo csapatnál 2-es ütő poszton. Vasárnap délután érkezett Magyarországra, hétfőn délelőtt, az első közös edzésen találkozott új csapatának tagjaival, akik nagy örömmel fogadták a mindig mosolygós és lendületes játékos érkezését – tájékoztatott honlapján a klub.

Toma Sándor szakmai igazgató úgy vélekedett, most még erősebb keretet sikerült kialakítani a tavalyi csapathoz képest. – Carly egy nagyon jókedélyű és technikás játékos, igazi húzóembere lesz a DVTK-nak. Úgy érzem, mi készen állunk a szezonra. Még egy légiós bejelentésére számíthatnak a szurkolók – tette hozzá.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!