Ugrás a tartalomra

Csemetenap Nyékládházán

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 12. szombat 13:08
Facsemetéket ültet Nyékládháza városa az előző év újszülöttei számára. A 2019-es csemetéket szombaton délelőtt ajándékozták meg a város vezetői.
Csemetenap Nyékládházán | Juhász Ákos képgalériája

Hagyomány már Nyékládházán, hogy az előző évben született gyermekek számára facsemetéket ültet a város vezetése. Az idén szeptember 12-én, szombaton délelőtt már ötödik alkalommal köszöntötte Tóth Balázs polgármester úr a szülőket és gyermeküket, gyermekeiket.

A dinamikusan fejlődő városban az újszülöttek számának növekedése örvendetes tény, ami mostanra már a bölcsőde építését is indokolttá tette. A Dargay Attila Gyermekvarázs Bölcsőde az óvoda szomszédságában nyílt meg a múlt évben.

A 46 facsemetét a ládházi Sportparknál vehették birtokba a gyerekek és szüleik a polgármestertől és dr. Marcinkó Eszter aljegyző asszonytól. A fák adományozásáért, mint eddig minden évben, ezúttal is Laczik Lászlót illeti a köszönet. A példaértékű gesztus célja rokon a városban zajló fejlesztésekével. Azzal, hogy a fiatal családok, a felnövekvő gyermekek is érezzék, hogy itt vannak otthon, és minden okuk megmaradjon arra, hogy a továbbiakban is itt, itthon éljenek. A fák „tulajdonosai” és családjuk évről-évre újabb csoportot formálnak, amivel a közösség építésének is újabb lehetősége nyílik. Nyékládháza fejlődésének, gyarapodásának újabb, látványos kifejezése ez.

 

További hírek

Olvasnivaló