Ugrás a tartalomra

Váltson jegyet a meccsre! "Elérkezett az idő, hogy MI is harcba szálljunk!"

Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 26. csütörtök 08:55
A miskolci egészségügy támogatására buzdítanak a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok. Hogyan segíthetünk? Nem kell mást tennünk, mint egy képzeletbeli DVTK-FTC derbire „jegyet” váltanunk.

"Elérkezett az idő, hogy MI is harcba szálljunk ebben a nehéz helyzetben! Nagyon fontos, hogy összetartsunk és segítsünk amiben csak lehetséges, de EGYÜTT nem ismerjük a lehetetlent!
Mint tudjuk 2 kórházunk is komolyan készül arra, hogy állják a vírus sarát. A Semmelweis kórházat járványkórházzá alakították át, így idő kérdése, hogy mikor lesz szükség a támogatásra az ottani dolgozóknak és minden Miskolcon tevékenykedő egészségügyi dolgozónak" – fogalmaznak az ultrák. 

A jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, egy ember akár többet is vásárolhat.

Fotó: Mocsári László

– Hozzatok el mindenkit, szóljatok a családtagoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, mindenkinek, akit csak ismertek. Mutassuk meg, hogy nincs olyan stadion, amit ne tudnánk megtölteni. És nincs olyan probléma, amivel nem tudnánk megküzdeni – hangsúlyozzák a diósgyőri szurkolók.

A meccset március 28-án, szombaton rendezik meg, egészen eddig a napig lehet jegyet váltani. 

A jegyek árát az alábbi számlaszámra utaljuk:
11600006-00000000-83461268
DSZK

A „Közlemény” rovatba azt kell írni, hogy „jegyár”.

 

A klub is támogatja a szurkolók kezdeményezését 

A DVTK vezetése szeretné nagyrabecsülését kifejezni a klub szurkolóinak, akik gyűjtést kezdeményeztek és arra buzdítják a szurkolókat, hogy egy képzeletbeli DVTK - FTC mérkőzés 1500 forintos belépőjegyeinek árával támogassák az egészségügyben dolgozókat. A DVTK úgy döntött, hogy a szurkolók által megálmodott „telt házas” mérkőzés első és második félidejének kezdőrúgását is megvásárolja 100 ezer forintért és a klub kommunikációs eszközeivel természetesen segíti a kampány népszerűsítését. Az akcióról bővebben az Ultras Diósgyőr Facebook oldalán lehet olvasni.

További hírek

Olvasnivaló