Ugrás a tartalomra

Így közlekednek az MVK járatai október 23-án és az őszi szünetben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 23. péntek 10:08
A nemzeti ünnepen vasárnapi menetrend lesz érvényben, de nem ez az egyetlen változás a következő időszakra vonatkozóan. Mutatjuk a részleteket. 

Vasárnapi menetrend lesz érvényben a miskolci buszokon és villamosokon október 23-án, pénteken - írja honlapján a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK). Ezen a napon a 44-es, az ME és az ingyenes áruházi buszjáratok nem közlekednek. A menetrendben aláhúzással jelölt 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan és a LIDL áruházat. Az ünnepi megemlékezések miatt 08:50-től várhatóan 9:15-ig a Soltész Nagy Kálmán utca és a Hatvanötösök útja között félpályás útlezárás miatt néhány perces késésre lehet számítani az autóbuszok közlekedésében.

Október 23-án négy bérletpénztár tart nyitva: a Búza téri és a Tiszai pályaudvaron található délután négyig, a Felső-Majláthon és az Újgyőri főtéren lévő viszont csak délután kettőig.

Az őszi szünet is megkezdődött az iskolákban, ez október 26-ától lesz hatással az MVK több járatára: október 30-ig munkanapokon tanszüneti menetrend lép életbe valamennyi villamosvonalon, illetve az 1G, 3, 3A, 12G, 29, 32, 34, 35, 35R autóbuszvonalakon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!