Ugrás a tartalomra

Karácsonyi pulcsi, ami annyira ciki, hogy már cuki? Vegye fel, és fussunk együtt a Népkertben

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 11. szerda 13:25
Önnek is van olyan karácsonyi pulcsija, ami annyira ciki, hogy már cuki? Akkor kapja fel szombaton, és találkozzunk a Népkertben családostól, kutyástól és fussunk egy jót, december 21-én.
Illusztráció! MTI Fotó: Mónus Márton

Egy jó hangulatú közösségi futásra várnak minden családot barátokkal, kis és nagy kutyusokkal, hogy megalapozzák a karácsonyi hangulatot.

A BSI futónagykövetei, arra kérik a miskolciakat, keressék elő, vegyék fel a legcikibb vagy legcukibb karácsonyi kardigánjukat, vagy akár turkáljanak egy rénszarvasos kötött pulcsit és menjenek abba, a szombati futásra. 

A nevezés díjtalan, csak az eseménynél kérik, hogy mindenki jelölje be, ott lesz-e a programon, hogy tudják, hány fővel számoljanak.

Azon túl, hogy ez lesz a legcukibb pulcsis futás Miskolcon, a Vöröskereszt segítségével gyűjtenek is azoknak a családoknak, akiknek a karácsony szerényebb, és sok lemondással jár. 

„Tehát nevezési díj helyett hozz magaddal tartós élelmiszert, vagy tisztálkodási eszközöket! 9:30-tól az esemény végéig leadhatod majd a Vöröskereszt önkéntes segítőinek a Sportcsarnok előtt. Szóval ha nem is futsz, de akkor is gyere el és gondolj azokra akik segítségre szorulnak! Mi az amit várunk: konzervek, étolaj, rizs, cukor, liszt, tésztaféle, szárazbab, lencse, sárgaborsó, csokigolyó, édesség, zabkása, zabpehely, kukoricadara, mosószerek, tisztítószerek, szappan!" – olvasható a program kiírásában.

Fussunk egy - négy - öt kört! Kinek ahogy jól esik! Hozz magaddal meleg teát! Elkészült bejglit.. és futás után beszélgessünk még egyet és falatozzunk közösen! – hangzik a felhívás.

A szervezők díjazzák a legcikibb és a legcukibb karácsonyi felsőt.

Találkozó: december 21-én 9:45 - 10:00 között Népkert - Sport csarnok előtt - Játszó tér között. Közös bemelegítéssel kezdenek, majd az első kört közösen futja le mindenki. Ezután 5-8 körig kinek ahogy jól esik, a cél a hangulat! Kerekesszékkel is lehet, mert segítenek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!