Ugrás a tartalomra

Lézeres kezeléssel a fájdalom ellen

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 02. péntek 16:42
Gyógyszeres kezelések helyett is van megoldás a kockázatmentes és gyors fájdalomkezelésre Miskolcon, akár már a következő munkanapon! (x)

Az Erchonia lézerklinikán alkalmazott, alacsony intenzitású lézerfény sejtregenerációs hatásán keresztül számos problémára kínál megoldást, mellyel elkerülhetőek a gyakran fájdalmas és hosszú felépüléssel járó egyéb beavatkozások.

Megoldás számos egészségügyi problémára

Különböző panaszokra különböző lézereszközöket alkalmaznak, így fájdalomkezelésre, sérülésekből való felépülés segítésére, alakformálásra és körömgomba kezelésre más-más lézereszközöket használnak az Erchonia lézerklinikán.

A leggyakrabban fájdalomkezelésre jelentkező páciensek kockázatmentesen, gyorsan, mellékhatások nélkül nyerhetik vissza korábbi mozgékonyságuk és megszokott életminőségüket. A kezelések alkalmasak különböző akkut mozgásszervi fájdalmak, gyulladások, műtéti beavatkozások utáni fájdalmak csökkentésére, illetve sérülések utáni rehabilitációra is. Az FX 635 kezeléseket kifejezetten ajánlják sportolóknak is. Az intenzív fizikai megterhelésnek kitett szervezetet a lézeres kezelések hatékonyan segítik a gyorsabb regenerálódás és ezzel együtt a jobb teljesítmény eléréséhez.

A Lunula lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a körömgomba tüneteitől, visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését. A kezelés nem igényel semmilyen kiegészítő gyógyszeres terápiát és az elterjedt lézeres körömgomba kezelésektől eltérően semmilyen hőhatással vagy fájdalomérzettel nem jár.

A Verjú alakformáló kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések és az életmódbeli ajánlások megtartása segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható, illetve csökkenthető az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége.

Időpont foglalás telefonon vagy weboldalon

A lágylézeres kezelések szakorvosi közreműködéssel, kellemes környezetben zajlanak. A kezelések elkezdését minden esetben előzetes konzultáció, állapotfelmérés előzi meg.
További információkért és időpont foglalásért látogasson el a www.lezerszalon.hu oldalra, vagy érdeklődjön telefonon a +36 70 331 3532 telefonszámon!
Erchonia Lézerklinika
Miskolc, Kont István u. 11.
www.lezerszalon.hu
+36 70 331 3532
info@lezerszalon.hu
facebook.com/lezerszalon

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!