Ugrás a tartalomra

Már megint győztünk! Hajrá Diósgyőr!

MTI/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 08. vasárnap 08:08
Az Újpest 2-1-es vereséget szenvedett a Diósgyőr vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában. A piros-fehérek megérdemelt győzelmet arattak nyolcezer szurkoló buzdítása közepette.

Fotó: Mocsári László

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában hazai pályán játszott a DVTK az Újpest ellen, és Mirko Ivanovski góljával gyorsan vezetést szerzett a szépen megtelt stadionban. A fordulás után Rui Pedro megduplázta az előnyt, és számtalan jobbnál jobb helyzetet alakított ki a DVTK, de a kivitelezésbe rendre apró hiba csúszott. A lefújás előtt még Novothny Soma szépített, de ez sem akadályozta meg az örömünnepet.

OTP Bank Liga 24. forduló, eredmény:

Diósgyőri VTK - Újpest FC 2-1 (1-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 8376 néző. Játékvezető: Erdős József (Szert Balázs, Vígh-Tarsonyi Gergő; Takács János, Szilágyi Sándor).
DVTK: Danilović - Shestakov, Polgár, Brković, Vági - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Rui Pedro, Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
ÚFC: Pajović - Balázs B., Litauszki, Ristevski, Bureković - Csongvai, Onovo - Perošević, Calcan, Nwobodo - Novothny. Vezetőedző: Nebojša Vignjević.

Csere: Bureković helyett Heris 41., Ivanovski helyett Tabaković az 50., Perošević helyett Koszta M. és Calcan helyett Simon K. a 66., Rui Pedro helyett Molnár G. a 71., Márkvárt helyett Adukor a 83. percben.
Sárga lap: Csongvai a 89. percben.
Piros lap: Balázs B. a 88. percben.
Gólszerző: Ivanovski (1-0) a 7., Rui Pedro (2-0) az 59., Novothny (2-1) a 90+2. percben.

Mocsári László képgalériája!

Kulcspillanatok:

7. perc: Rui Pedro adott parádés labdát a középre futó Kissnek, akit ziccerben szerelt a kapujából kivetődő Pajović, a felpörgő labdáért Mirko Ivanovski ugrott, a védő érte el, azonban a lepattanót egyből a kapu jobb oldalába lőtte a diósgyőri támadó, 1-0

59. perc: Diósgyőri oldalszabadrúgás jobbról, a 16-os sarkától. Hasani beapsszát Rui Pedro lőtte 10 méterről kapura, a labda egy lábon megpattanva jutott a kapuba, 2-0

88. perc: Vendég szöglet jobbról, a DVTK kontrázott volna, de a kitörő Kisst Balázs Benjámin utolsó emberként fellökte, piros lapot kapott érte

90+2. perc: A védők között kilépő Novothny Soma gurított a hálóba, 2-1.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!