Ugrás a tartalomra

Miskolc legőrültebb programja - CRAZY5K SPRINT

Utoljára módosítva
2020. március 16. hétfő 18:42
Immár második alkalommal rendezik meg városunkban a CRAZY5K SPRINT eseményt, ami sokkal több az egyszerű futásnál. Ez egy intenzív szórakozás, amely kikapcsolja, megmozgatja és magával ragadja a résztvevőket. A 200 méteres egybefüggő felfújható akadálypályán újra gyereknek érezheti magát minden induló, az ezt követő 2 km futás pedig tökéletes kezdést biztosít a rendszeres testmozgás felé vezető úton.

Szeretettel várnak minden korosztályt, 6 éves kortól és 120 cm magasságtól gyermekek is indulhatnak a pályán, így a CRAZY5K SPRINT tökéletes program családok számára is. Azoknak is jó hírünk van, akik barátaikkal, vagy kollégáikkal szeretnének eltölteni egy felejthetetlen napot, hiszen 4 és 8 fős csapatok számára is kedvezményes nevezési lehetőséget nyújtanak a szervezők. Minden befutó, aki teljesíti a távot egyedi tervezésű érmet kap a célban. A tavalyi évhez hasonlóan ismét a Miskolci Atlétikai Centrum ad otthont a rendezvénynek, ahol 2020. április 18-án egy teljes napon át a felfújható akadálypálya lesz a főszerepben.

A minap.hu olvasói számára biztosított kuponkód: 2020MINAP
Más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. Kizárólag 2020. 02. 20. - 2020. 04. 01. között végrehajtott egyéni nevezés esetén érvényes, az első 50 felhasználó számára a CRAZY5K SPRINT Miskolc eseményre történő nevezéskor a
crazy5k-sprint.com oldalon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!