Ugrás a tartalomra

Négy új játékossal kezdett a DVTK női csapata

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. július 07. kedd 10:52
Hétfőn délelőtt elkezdte a felkészülést a DVTK női labdarúgó-csapata a következő bajnoki idényre. Az első napon négy új labdarúgó mellett két fiatal is együtt kezdte a munkát az első csapattal.

- Az első edzés előtt arról beszéltünk a lányokkal, hogy előző évekhez hasonlóan a bajnoki döntő a cél, a Magyar Kupában pedig kedvező sorsolás esetén ismét szeretnénk döntőt játszani - árulta el Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó-csapatának vezetőedzője, aki néhány napja bővebben is értékelte az előző bajnokságot, és szólt az előttünk álló idényről is.

Juhász Ákos képgalériája

- Az idén még nagyobb energiát fordítok a csapategység kialakítására, mert az egységes öltöző pontokat hozhat. Fontos a pozitív gondolkodás, ezért mostantól nem büntetést fizetnek a játékosok, hanem anyagilag is hozzájárulnak a csapatépítő programhoz - tette hozzá.

A DVTK Edzőközpont kiváló minőségű pályáján két kapus és 16 mezőnyjátékos kezdte el a munkát Fórizs Sándor és Vachter Tamás másodedző irányítása mellett.
- Branyiczki Maja az első csapattal kezdte a felkészülést, és Horváth Lili is, akit Kazincbarcikáról igazoltunk, de tavasszal már nálunk edzett - kezdte az újak bemutatását Fórizs Sándor. - Ádám Anna miskolci, akit Mezőkövesdről igazolunk vissza második számú kapusnak. Rajtuk kívül egy rutinos görög támadóval és két görög fiatallal is megállapodtunk, már csak a szerződést kell aláírni. A támadó Sofia Kogguli sokszoros felnőtt, a védő Maria Palama és a középpályás Chrysanthi Voila korosztályos válogatott.

A DVTK július 17-én játssza az első felkészülési mérkőzését, amit még négy követ magyar, osztrák és román ellenfelek ellen.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!