Ugrás a tartalomra

Pakusza: Miskolc 17. számú önkormányzati körzete korrupciómentes övezet

Miskolc Tv/mihazank.hu
Utoljára módosítva
2019. július 18. csütörtök 12:02
„Korrupciómentes övezet” címmel tartott sajtótájékoztatót Pakusza Zoltán szerdán, Miskolcon. A Mi Hazánk képviselője kijelentette: a 17-es választókörzet korrupciómentes, mert mindig beszámol arról, hogy mire költötte a képviselői alapját. Arra biztatja képviselőtársait, ők is hozzák nyilvánosságra, milyen fejlesztésekre költötték képviselői alapjukat.
Fotó: Mocsári László

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, önkormányzati képviselő úgy fogalmazott: az elmúlt években is folyamatosan nyilvánosságra hozta, mire költötte a képviselői alapot. – Az elkövetkezendő időszakban is nyilvánosságra fogom hozni azt, hogy eddig, ebben az évben milyen költések voltak, és az adóforintok hogyan hasznosultak – fogalmazott.

Mint mondta, két évvel ezelőtt képviselőként nem támogatta a saját fizetésemelését sem, majd miután a többségi szavazat alapján mégis megkapta azt, annak jelentős részét jótékonyságra fordította. A miskolci gyermekmentők és azon közmunkások, akik jól dolgoztak kapták meg év végi jutalomként.

„Az elmúlt harminc évben mind a balliberális pártok, mind a Fidesz folyamatosan a korrupció megszüntetésével, illetve a pénzügyek átláthatóságával kampányolt. Én azt mondom nem hangzatos beszédekre és ígéretekre van szükség, hanem tettekre, személyes példamutatásra” – mondta sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk képviselője.

További hírek

Olvasnivaló